Ga naar hoofdinhoud

Onderzoek onder basisartsen in Nederland: heb jij de vragenlijst al ingevuld?

Francisca Hardeman
door Francisca Hardeman

In november hebben alle basisartsen in Nederland een uitnodiging ontvangen via het CIBG, dat het BIG-register beheert, om deel te nemen aan een onderzoek van het Capaciteitsorgaan en het Nivel. Een gezonde arbeidsmarkt voor artsen is belangrijk. Daarom willen wij je vragen deel te nemen aan het onderzoek.

Doel onderzoek

Het doel van dit onderzoek is om inzicht te verkrijgen in de loopbaankeuzes en overwegingen van basisartsen, en hoe deze in de loop van de tijd veranderen. Met de resultaten van de vragenlijst wil het Capaciteitsorgaan goed onderbouwde conclusies trekken over de toekomstige behoefte aan basisartsen in Nederland en waar momenteel, of in de nabije toekomst, sprake is van een overschot of tekort aan specifieke typen artsen.

Jouw bijdrage is cruciaal

Je deelname is zeer gewenst, ook als je op dit moment niet (als arts) werkzaam bent. Het invullen van de vragenlijst is anoniem en duurt (afhankelijk van de stappen in je loopbaan) 5 tot maximaal 15 minuten. Je hebt tot 15 december de tijd om deel te nemen.

Je kunt de vragenlijst invullen via onderstaande link:
https://enquete.nivel.nl/artsloopbaan

Vragen? Neem contact op met Linda Flinterman: l.flinterman@nivel.nl of Cisca Joldersma, c.joldersma@capaciteitsorgaan.nl / 06-30006514

Logo Capaciteitsorgaan
Dit artikel delen?