Ga naar hoofdinhoud

Interesse in ouderengeneeskunde? Solliciteer begin 2023!

Marjolein Dekker
door Marjolein Dekker

In maart starten 67 aios met de opleiding ouderengeneeskunde. Overweeg je ook om specialist ouderengeneeskunde te worden? Van 15 februari tot 15 april 2023 kun je solliciteren voor de opleiding die in september 2023 start.

Los je graag complexe medische vraagstukken op en zoek je dynamiek in je werk? En houd je van het regisseren van multidisciplinaire zorg? Wie weet ligt het specialisme ouderengeneeskunde jou dan wel! Om erachter te komen of ouderengeneeskunde iets voor jou is, kun je een dagje meelopen met een specialist ouderengeneeskunde of deelnemen aan de online informatiebijeenkomst die SOON (het samenwerkingsverband van de vijf opleidingsinstituten ouderengeneeskunde) in februari organiseert.

Neem gerust een kijkje op www.ouderengeneeskunde.nu voor meer informatie over de opleiding, de ambassadeurs met wie je kan meelopen en de agenda met informatiebijeenkomsten.

Verkort opleidingstraject

Nieuw in 2023 is dat naast het reguliere opleidingstraject ook een verkort opleidingstraject start voor geneeskundig specialisten die al een medische vervolgopleiding hebben afgerond. In maart starten acht aios met dit verkorte traject. SOON is daar blij mee, aangezien er in de toekomst veel specialisten ouderengeneeskunde nodig zijn.

Dit artikel delen?